Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2015 12:58 - Лято идва, нека отслабнем - полезни съвети
Автор: ani79 Категория: Спорт   
Прочетен: 776 Коментари: 0 Гласове:
0



Все по слънчеви дни настъпват и е време да се разголим, а имаме тлъстини и това не е добре, какви съвети ще ви дам за да свалите излишните килограми ще разберете сега!

Стига сте мързелували, а отделете време за вашето тяло и вашето здраве. Както казват здраво, здрав дух.И така правилата са много прости, просто трябва да си изградите навика за да ги спазвате.
1.Настройте се, че ще има промяна в живота ви и тя е, че ще изглеждате много по красиви, здрави и ще сте заредени с тонус през целия дем.Кажете си аз мога и ще отслабна.
2.Вода, вода и пак водааа........ пиете ли вода? Явно не, ами започнете да приемате от 2 литра най-малко на ден до 3 литра.Този навик с пиенето на вода не само ще ви накара да отслабнете, но и да подобрите здравословното си състояние с десетки пъти.Кожата ви ще стане по гладка и изпъната.
Забележка: Казахме вода, а не газирани и подсладени напитки.Може да приемате топъл чай от билки или зелен чай, сок от прясно изцедени плодове.
3.Замисля ли сте се с какви боклуци и нездравословни храни се храните?Да вие не сте диетолог, човек, който знае какво е въглехидрати, белтъчини или мазнини.Как да разделите храната си, просто започнете да четете етикета, кое какво съдържа.
Забележка:За да имате едно балансирано меню започнете  да намаляте храни с високо съдържание на наситени мазнини, като тлъстото месо, вредните колбаси, тестените мазни изделия, захарни изделия.Започнете с храни приемрно яйца, риба, чисто место, бобови ипродукти, плодове, зеленчуци.Това не означава да се отречете от вредните храни, а просто да ги ограничите до минимум!
4.Колко да се храним? Хранете се 3-4 пъти на де с малки, умерени порции.
Забележка.Не гладувайте цял ден и не карайте само на кефета и един кроасан, а после като се приберете да изядете всичко, което видите!Задължително закусвайте, обядвайте.

5.Хора започнете да се движите.Трябва да има движение.Поне се изкачвайте по стълбите вместо с асансьора.Този начин на живот гарантирано ще намали талията ви с 6-7 см за месец и теглото ви до 7-8 килограма.

Lida Slim - билкови капсули за бързо отслабване з амесец от 7 до 10 килограма    



Гласувай:
0


Вълнообразно


Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ani79
Категория: Спорт
Прочетен: 16143
Постинги: 5
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930